Tietokonereput

Jos tarvitset repun, johon mahtuu kannettavatietokone ja kaikki muut välttämättömyystarvikkeet, olet tullut oikeaan paikkaan. Läppärireppumme ovat sekä trendikkäitä että toimivia, joten ne ovat täydellinen valinta opiskelijoille, ammattilaisille ja kaikenlaisille matkailijoille.

easyJet
Tämä mahtuu istuimen alle easyJet lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Take2cabin M Reppu 15.6"

Tyylikkäät tietokonereput ja reput

Etsitkö kestävää ja tyylikästä kannettavan tietokoneen reppua tietokoneen ja muiden varusteiden kuljettamiseen? Siinä tapauksessa meidän tietokonereput ovat täydellinen valinta. Erityisesti kannettaville tietokoneille suunniteltujen pehmustettujen hihnojen ja lokeroiden ansiosta reppuissamme on helppo pitää asiat järjestyksessä ja tuntea olonsa mukavaksi liikkeellä ollessasi.
American Touristerilla ymmärrämme, että oikean repun löytäminen kannettavan tietokoneen kantamiseen voi olla vaikea tehtävä. Siksi olemme koonneet laajan valikoiman tietokonereppuja ja reppuja, joiden pitäisi täyttää kaikkien tarpeet.
Läppärireppumme on suunniteltu sekä tyyliä että toimivuutta ajatellen. Ne sopivat täydellisesti kannettavan tietokoneen, kirjojen ja muiden tarvikkeiden kantamiseen, olitpa sitten menossa kouluun, toimistoon tai matkalle. Erityisesti kannettaville tietokoneille suunniteltujen pehmustettujen hihnojen ja lokeroiden avulla voit olla varma, että varusteesi ovat turvallisia ja mukavia.
Joten etsitpä sitten tyylikästä tietokonereppua tai mukavaa reppua, American Touristerista löydät juuri sen. Osta tietokonereppu tänään ja löydä täydellinen reppu kaikkiin tarpeisiisi.

Minkä kokoinen tietokonereppu minun pitäisi hankkia?

Se riippuu kannettavan tietokoneen koosta. Mittaa kannettavan tietokoneen mitat ja valitse reppu, joka on riittävän suuri, jotta kannettavatietokone ja kaikki lisävarusteet mahtuvat sen sisään.

Voinko mahduttaa kannettavan tietokoneen ja tabletin reppuun?

Kyllä, monissa tietokonerepuissamme on erilliset lokerot sekä kannettavalle tietokoneelle että tabletille sekä muita taskuja ja lokeroita lisätavaroille. Tarkista tarvitsemasi koko suodattimillamme, jotta kannettava tietokoneesi sopii täydellisesti ja tablettisi sopii aina siihen.

Kuinka puhdistan tietokonereppuni?

Puhdista tietokonereppu pyyhkimällä se kostealla liinalla ja miedolla saippualla. Vältä voimakkaiden kemikaalien tai hankaavien materiaalien käyttöä, jotka voivat vahingoittaa repun kangasta tai vetoketjuja.