Kaikki matkareput ja -laukut

Olitpa sitten reppureissaaja, liikematkustaja tai tarvitset vain tukevan laukun seuraavalle viikonloppumatkallesi, me autamme sinua. Matkalaukkujen ja kevyiden reppujen mallistomme on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan sinulle markkinoiden parhaat vaihtoehdot. Kevyistä repuista kestäviin matkalaukkuihin, tietokonereppuihin tai duffelilaukkuihin, meiltä löytyy kaikkea.

Ryanair
Tämä mahtuu istuimen alle Ryanair lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Take2cabin S Reppu
easyJet
Tämä mahtuu istuimen alle easyJet lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Take2cabin M Reppu 15.6"
Ryanair
Tämä mahtuu istuimen alle Ryanair lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Urban Track Reppu 14"
Wizz Air
Tämä mahtuu istuimen alle Wizz Air lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Take2cabin S/M Reppu

Tutustu matkalaukkujen ja kevyiden reppujen mallistoomme

Etsitkö täydellistä matkalaukkua, johon mahtuu kaikki olennaiset tavarat ja joka pitää ne järjestyksessä ja turvassa? Älä etsi kauempaa kuin matkalaukkumallistostamme. Tarjoamme erilaisia kokoja ja tyylejä tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan, tilavista duffelilaukuista kompakteihin lentolaukkuihin. Olitpa sitten työ- tai vapaa-ajan matkoilla, matkalaukkumme on suunniteltu tekemään matkastasi mukava ja vaivaton.
Etsitkö reppua, joka ei paina sinua matkoillasi? Kevyiden reppujemme valikoima on vastaus. Nämä reput on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka eivät tingi lujuudesta ja toimivuudesta, mutta ovat silti uskomattoman kevyitä. Olitpa sitten lähdössä vaellukselle, tutustumassa uuteen kaupunkiin tai työmatkalla, kevyet reppumme ovat täydellisiä sinulle.
Myymälässämme ymmärrämme, että matkustaminen voi olla stressaavaa, minkä vuoksi olemme valinneet parhaat matkalaukut ja reput, jotta matkasi olisivat mukavampia ja nautinnollisempia. Laukkumme on suunniteltu pitämään tavarasi turvassa ja samalla olemaan tyylikkäitä ja toimivia.
Matkalaukkuvalikoimastamme löydät valikoiman vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin matkustustyyleihin. Jos haluat tilavan laukun, johon mahtuu kaikki olennaiset tavarasi, duffelilaukkumme ovat täydellisiä sinulle. Näitä laukkuja on erikokoisia ja -tyylejä, klassisista malleista moderneihin ja trendikkäisiin.
Niille, jotka haluavat kompaktimman vaihtoehdon, meillä on laaja valikoima lentolaukkua, jotka on suunniteltu täyttämään lentoyhtiöiden kokorajoitukset. Nämä laukut sopivat täydellisesti lyhyille matkoille ja viikonloppumatkoille. Tarjoamme myös reppuja, jotka mahtuvat helposti edessäsi olevan istuimen alle, joten ne ovat loistava vaihtoehto lentomatkoille.