Kaikki lentolaukut

American Tourister on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia lentolaukkuvaihtoehtoja, jotka ovat sekä tyylikkäitä että toimivia. Täältä löydät kaikki lentolaukut, joita tarvitset viikonloppuna tai pitkällä lomalla. Meillä on myös edullisia ja trendikkäitä lentolaukkuja joka tilanteeseen.

Erittäin kevyt
AeroStep 55 cm Lentolaukku
Ryanair
Tämä mahtuu istuimen alle Ryanair lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Take2cabin S Reppu
Ryanair
Tämä mahtuu istuimen alle Ryanair lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Urban Track Reppu 14"

Tutustu uusimpiin tulokkaisiimme:

Löydä uusimmat ja parhaat lentolaukut. Uutuusosastoamme päivitetään jatkuvasti lentolaukkujen uusimmilla trendeillä ja innovaatioilla.

Myydyin lentolaukkumme:

Tutustu suosituimpiin lentolaukkuvaihtoehtoihimme. Asiakkaamme ovat kokeilleet ja testanneet näitä bestsellereitä, ja ne ovat saaneet ylistäviä arvosteluja.

Kovapintaiset lentolaukkumme:

Jos etsit kestävyyttä ja suojaa, kovapintaiset lentolaukkumme ovat oikea valinta. Nämä matkalaukut on valmistettu kovista materiaaleista, kuten polykarbonaatista tai ABS:stä, ja ne on suunniteltu kestämään vaikeimmatkin matkustusolosuhteet.

Kankaiset lentolaukut:

Jos haluat joustavamman ja kevyemmän vaihtoehdon, kankaiset lentolaukkumme ovat loistava valinta. Valmistettu kestävistä mutta kevyistä materiaaleista, kuten nailonista tai polyesteristä, nämä matkalaukut ovat täydellisiä niille, jotka haluavat perinteisemmän matkalaukun ulkonäön ja tuntuman.

Kevyt lentolaukut:

Jos haluat säästää painoa ja välttää lisämaksuja, kevyet lentolaukkumme ovat täydellinen ratkaisu. Nämä matkalaukut on valmistettu innovatiivisista materiaaleista, jotka ovat sekä vahvoja että kevyitä, joten voit pakata enemmän lisäämättä ylimääräistä painoa.