Kaikki Disney ja Marvel matkalaukut

American Tourister tarjoaa valikoiman lastenlaukkuja ja matkalaukkuja, jotka on suunniteltu erityisesti nuoria matkailijoita ajatellen. Värikkäistä repuista hauskoihin ja käytännöllisiin matkalaukkuihin, meillä on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi seuraavasta perhematkastasi onnistuneen.

Lasten laukut ja matkalaukut

Lastenlaukkujamme ja matkalaukkujamme on erikokoisia ja -tyylisiä, ja suositut Disney- ja Marvel-hahmot esiintyvät monissa tuotteissamme. Löydät Mikki ja Minni Hiiren, Nalle Puhin, Avengersin ja paljon muuta, kaikki valmiina liittymään lapsesi seuraavaan seikkailuun.
Etsitpä sitten reppua kouluun, lentolaukkua viikonloppulomalle tai täysikokoista matkalaukkua perhelomalle, meillä on vaihtoehtoja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Kestävien materiaalien ja harkittujen suunnitteluominaisuuksien ansiosta lastemme matkalaukut on tehty kestämään riippumatta siitä, minne matkasi sinut vie.

Lasten matkalaukut: suosituimmat valintamme

Suunnitteletko perhelomaa ja etsit täydellistä matkalaukkua pienimmillesi? American Touristerilta löydät suosituimmat lasten matkalaukut.
Ensimmäinen listallamme: Klassiset Mikki Hiiri -matkalaukut. Ikonisten korviensa ja leikkisän muotoilunsa ansiosta tämä matkalaukku ilahduttaa varmasti jokaista nuorta matkailijaa. Se on myös tukeva ja kestävä, joten voit luottaa siihen, että se kestää matkustamisen aiheuttamaa kulutusta. Mikki matkalaukkujen lisäksi meillä on saatavilla myös Minni Hiiri -reppuja ja matkalaukkuja.
Seuraavaksi: Marvel Avengers -matkalaukut. Iron Manin, Kapteeni Amerika, Thorin rohkea ja värikäs muotoilu saa jokaisen nuoren supersankarifanin innostumaan matkoistaan. Se on myös täydellisen kokoinen, joten lasten on helppo kuljettaa niitä itse.
Jos haluat hassumman vaihtoehdon, tutustu Nalle Puh -matkalaukkuihin. Tässä suloisessa matkalaukussa on kaikkien suosikkikarhu ja sen ystävät, ja sen kompakti koko on täydellinen perheen pienimmille. Lisäksi se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta se kestää vuosia.
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Captain America rullaavat matkalaukut. Isänmaallisen värityksensä ja tukevan rakenteensa ansiosta tämä matkalaukku on täydellinen pienimmille, jotka rakastavat Avengersia ja haluavat esitellä supersankariylpeyttään.