Tietokonelaukut

American Tourister tarjoaa laajan valikoiman tietokonelaukkuja ja tietokonesalkkuja, jotka sopivat kaiken tyyppisille kannettaville tietokoneille. Olitpa opiskelija tai ammattilainen, kannettavan tietokoneen laukkumme on suunniteltu tarjoamaan toimiva säilytystila ja tyylikäs muotoilu, jotta kannettava tietokoneesi pysyy turvassa tien päällä. Tietokonelaukkujamme on saatavana eri kokoisina, värisinä, pyörillä ja ilman, jotka vastaavat erityistarpeitasi.

Osta tyylikkäitä tietokonelaukkuja verkossa

Tietokonelaukkumme on suunniteltu tarjoamaan parhaan suojan kannettavalle tietokoneellesi ja samalla olemaan tyylikäs ja toimiva sekä opiskelijoille että liikemiehille. Tarjoamme tietokonelaukkuja, joissa on ominaisuuksia, kuten pehmustetut lokerot, useita taskuja ja säädettävät olkahihnat, jotka varmistavat, että kannettava tietokoneesi pysyy turvassa ja tavarasi järjestyksessä.
Oletko aina liikkeellä? Harkitse sitten pyörillä varustettuja tietokonelaukkuja, jotka helpottavat liikkumista vilkkailla lentokentillä ja rautatieasemilla.

Minkä kokoisen tietokonelaukun tarvitsen?

Tietokonelaukkuja on erikokoisia, jotta ne sopivat erikokoisille kannettaville tietokoneille. Kun valitset tietokonelaukkua, on tärkeää tietää kannettavan tietokoneen koko. Mittaa kannettavan tietokoneen näytön diagonaalipituus ja etsi tietokonelaukku, johon mahtuu kyseinen koko tai suurempi.

Voiko kannettavan tietokoneen laukkuja kuljettaa reppuna?

Kyllä, monet tietokonelaukut on suunniteltu kuljetettavaksi reppuna. Etsi tietokonelaukkuja, joissa on pehmustetut olkahihnat ja pehmustettu takapaneeli mukavuuden takaamiseksi. Joissakin tietokonelaukuissa voi olla myös vyötäröhihna tai rintahihna lisätukea varten.

Mitä eroa on tietokonelaukulla ja tietokonesalkulla?

Tietokonelaukut on yleensä valmistettu pehmeistä materiaaleista, kuten nailonista tai kankaasta, ja niillä on rennompi ilme. Niissä voi olla useita lokeroita ja taskuja tarvikkeiden säilyttämistä varten. Tietokonesalkut puolestaan on yleensä valmistettu nahasta tai muista huippuluokan materiaaleista ja niillä on ammattimaisempi ilme. Niissä on tyypillisesti vähemmän taskuja ja lokeroita.

Kuinka puhdistan tietokonelaukun?

Tietokonelaukun puhdistusohjeet riippuvat materiaalista, josta se on valmistettu. Yleensä voit puhdistaa tietokonelaukun kostealla liinalla ja miedolla saippualla. Vältä voimakkaiden kemikaalien tai hankaavien sienien käyttöä, jotka voivat vahingoittaa materiaalia. Tarkista aina tarkat puhdistussuositukset laukun mukana toimitetuista hoito-ohjeista.