Reput

American Tourister tarjoaa laajan valikoiman reppuja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin koulusta matkoihin. Reppumme ovat kestäviä, tyylikkäitä, värikkäitä ja toimivia, joten ne ovat täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kantaa tavaroitaan mukavasti ja turvallisesti. Selaa kaikille sopivaa reppuvalikoimaamme.

Ryanair
Tämä mahtuu istuimen alle Ryanair lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Take2cabin S Reppu
easyJet
Tämä mahtuu istuimen alle easyJet lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Take2cabin M Reppu 15.6"
Ryanair
Tämä mahtuu istuimen alle Ryanair lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Urban Track Reppu 14"
Wizz Air
Tämä mahtuu istuimen alle Wizz Air lennoilla.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Take2cabin S/M Reppu

Reput: Suosikkitarvikkeesi kaikkiin tilanteisiin

Reput ovat monipuolinen ja välttämätön lisävaruste kaikille, jotka tarvitsevat tavaroidensa kantamista. Olitpa menossa kouluun, töihin tai matkoille, reppu voi helpottaa elämääsi tarjoamalla kätevän ja mukavan tavan kantaa tavaroitasi. Reppukokoelmassamme on erilaisia tyylejä, kokoja ja malleja, jotka sopivat henkilökohtaiseen makuusi ja tarpeisiisi. Muodikkaista ja tyylikkäistä repuista tukeviin ja käytännöllisiin, me autamme sinua.

Otsikko: Reput kouluun: Pysy järjestyksessä ja mukavana koko päivän

American Touristerin reput ovat kaikenikäisten opiskelijoiden suosikkilaukku. Hyvin suunniteltu reppu voi auttaa sinua pitämään asiat järjestyksessä koko koulupäivän ajan. Reppumme ovat kestäviä, tilavia ja tyylikkäitä, joten ne ovat täydellinen valinta oppikirjojen, kannettavien tietokoneiden ja muiden välttämättömien tavaroiden kuljettamiseen. Pehmustettujen olkahihnojen, useiden osastojen ja vedenhylkivien materiaalien ansiosta koulureppumme tekevät päivittäisestä koulumatkastasi helppoa.

Otsikko: Osta reppuja verkossa

Hyvä reppu on yksinkertaisesti pakollinen. Matkareppuvalikoimamme tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä ja toimivuutta, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan mihin tahansa seikkailuun. Laajennettavien taskujen, varkaudenestovetoketjujen ja säädettävien olkahihnojen kaltaisten ominaisuuksien ansiosta matkareppumme on suunniteltu tekemään matkastasi mukava ja turvallinen. Olitpa sitten reppureissaamassa ympäri Eurooppaa, viikonloppumatkalla tai työ- tai koulumatkalla, matkareppumme auttavat sinua kantamaan tavarasi helposti ja tyylikkäästi.

Mitkä ovat parhaat reput kouluun?

Mitä tulee koulureppuihin, on tärkeää valita sellainen, joka on kestävä, tilava ja mukava. Etsi reppuja, joissa on pehmustetut olkahihnat ja selkätuki, useita lokeroita ja jotka on valmistettu tukevista materiaaleista, kuten nailonista tai polyesteristä.

Mikä on paras reppu matkustamiseen?

Paras reppu matkustamiseen on kevyt, tilava ja mukava käyttää pitkiä aikoja. Etsi reppuja, joissa on säädettävät olkahihnat ja pehmustettu selkätuki, jotta paino jakautuu tasaisesti.

Miten puhdistan reppuni?

Aloita repun puhdistaminen poistamalla irtonainen lika tai roskat pehmeäharjaksisella harjalla. Pyyhi sitten pinta kostealla liinalla tai sienellä ja miedolla saippualla. Käytä kovempiin tahroihin veden ja etikan seosta tai ruokasoodaa. Anna repun kuivua kokonaan ennen käyttöä.

Miten voin tehdä repustani mukavamman?

Jotta reppusi olisi mukavampi, säädä hihnat niin, että paino jakautuu tasaisesti hartioille ja selälle. Käytä vyötäröhihnaa poistaaksesi osan paineesta harteiltasi.

Saako reput kuljettaa käsimatkatavarana lentokoneessa?

Kyllä, reput ovat yleensä sallittuja käsimatkatavaroina lentokoneissa. Muista kuitenkin tarkistaa lentoyhtiöltäsi käsimatkatavaroiden erityiset koko- ja painorajoitukset. Reppu kannattaa myös pakata niin, että tavarat on helppo ottaa pois turvatarkastusta varten.