Luotettava ympäri maailman

LÖYDÄ TÄYDELLINEN KÄSIMATKATAVARA

Lentolaukkusuosituksemme

Jos haluat säästää lentokentillä odotteluun kuluvaa aikaa ja välttää samalla matkatavaramaksut, valitse käsimatkatavarakokoinen lentolaukku, jonka voit ottaa mukaasi matkustamoon.

Löydä täydellinen lentolaukkusi näitä yksinkertaisia neuvoja noudattamalla:

 • step 1

  Tarkista käyttämiesi käsimatkatavaroiden määräykset

  Tarkista yleisimmin käyttämiesi lentoyhtiöiden käsimatkatavaroiden kokoa koskevat määräykset; matkatavaroiden kokoa ja painoa koskevat rajoitukset poikkeavat usein toisistaan eri lentoyhtiöiden välillä. Joillakin lentoyhtiöillä on käytössä samat rajoitukset: esimerkiksi easyJet ja British Airways sallivat 56 × 45 × 25 cm:n kokoiset käsimatkatavarat, kun taas Ryanair, Vueling ja Air Berlin sallivat enintään 55 × 40 × 20 cm:n kokoiset lentolaukut.

 • step 2

  Choose your style

  American Tourister tarjoaa monia laukkuvaihtoehtoja kaikille eri lentoyhtiöille, joten voit valita oman suosikkityylisi upeasta valikoimasta värikkäitä, trendikkäitä, kovia ja pehmeitä laukkuja.

 • step 3

  Pakkaa ja lähde matkaan!

  Muista tarkistaa myös matkatavaroiden suurin sallittu paino.

Löydä juuri sinulle oikea laukkue täältä!

Huomautus: Pyrimme julkaisemaan ajan tasalla olevaa tietoa käsimatkatavaroista. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat aina käsimatkatavaroiden kokorajoitukset lentoyhtiöltäsi ennen matkustamista, sillä vaatimukset saattavat muuttua.

* Lentoyhtiöittäin näytetyt mitat tarkoittavat laukun ulkomittoja senttimetrein ilmoitettuna kahvat, pyörät, sivustaskut ja muut ulkoiset osat mukaan luettuna. Tilavuuden, ulkomittojen sekä painon mittaaminen on toteutettu American Tourister laboratorioissa käyttäen menetelmiä, joissa 1,5 cm:n hajonta ulkomitoissa ja 5 %n hajonta painossa ja tilavuudessa ovat mahdollisia.