►►►ILMAINEN TOIMITUS & ILMAISET PALAUTUKSET ◄◄◄

Luotettava ympäri maailman

Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi & hyödynnä 10 %:n alennus >>>

Haluatko

väriä elämääsi?

Vastaanota kaikki viimeisimmät American Tourister-uutiset ja erikoistarjoukset! Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi ja hyödynnä 10 %:n alennus!*

Rekisteröidy

Kiitos rekisteröitymisestä

American Touristerin mahtavien uutiskirjeiden tilaajaksi!

Saat lyhyen ajan sisällä sähköpostiviestin vahvistaaksesi rekisteröitymisesi. Kun olet vahvistanut rekisteröitymisen, saat toisen sähköpostiviestin sisältäen oman 10 %:n alennuskoodisi.

Sulje

Laadukkaita ja edullisia matkalaukkuja nyt ilman toimituskuluja

CHECK OUT THE WORLD OF AMERICAN TOURISTER

Erasmus-ohjelman kansainvälinen yhteistyökumppani

Ilmaise itseäsi

Keveys

Käytämme edistyksellistä tekniikkaa luodaksemme kevyitä mutta kestäviä matkalaukkuja. American Touristerin kattava valikoima sisältää matkalaukkuja ja -kasseja, joita on helppo käyttää ja liikutella.

Vapaus

American Tourister sopii kaikille, jotka panostavat mieluummin seikkailuihin kuin matkalaukkuun. American Tourister tarjoaa laadusta tinkimättä rehellistä ja upeaa vastinetta rahoille: jännittäville viikonloppumatkoille sopivista kevyistä lentolaukuista suuriin matkalaukkuihin ja matkakasseihin, jotka sopivat jännittäville kaukomatkoille.

Luottamus

Meillä on yli 80 vuoden kokemus alalta. Tiedämme paljon matkailusta ja olemme ylpeitä voidessamme kutsua itseämme matkalaukkuguruiksi. Tarjoamme parhaita matkalaukkuvaihtoehtoja aktiiviselle ja innokkaalle maailmanmatkaajalle, joka on päättänyt tutustua maailmaan omalla tavallaan.

Värit

Raikkailla, nuorekkailla ja värikkäillä lentolaukuilla ja matkalaukuilla valloitat maailman tyylillä!

Kovat ja pehmeät matkalaukut

Tarvitset sitten turvallista ja kestävää kovaa matkalaukkua kaukomatkoille tai joustavaa pehmeää matkalaukkua, joka mahtuu helposti pieniin tiloihin, löydät omasi American Touristerin valikoimasta.