►►►ILMAINEN TOIMITUS & ILMAISET PALAUTUKSET ◄◄◄

Luotettava ympäri maailman

  >  

Herolite 4-wheel 74cm medium Super Light Spinner suitcase Formula Red

 159.00
Tutustu
Lisää ostoskoriin
Herolite 4-wheel 74cm medium Super Light Spinner suitcase Midnight BlueHerolite 4-wheel 74cm medium Super Light Spinner suitcase Cactus GreenHerolite 4-wheel 74cm medium Super Light Spinner suitcase Volcanic BlackHerolite 4-wheel 74cm medium Super Light Spinner suitcase Formula Red
Herolite
VäriFormula Red
MateriaaliMain Fabric: 100D x 300D Dobby / 2nd fabric: 450D x 300D
Mitat74.0 x 47.5 x 29.0 cm
Tilavuus95 L
Paino2.20 kg
TakuuRajoitettu 3 vuoden maailmanlaajuinen takuu
Ulkoiset osat
KategoriaPehmeä matkalaukku
Pyörät4 pyörää
Pyörien tyyppiMoneen suuntaan liikkuvat pyörät
VetoaisaKaksiputkinen
KahvatKahva päällä, sivulla ja pohjassa
LukkoTSA-avainlukko
Ulkotaskut2 etutaskua
Sisusta
KiinnitysremmitAlaosaston kätevät joustavat ristikkäiset kiinnitysremmit pitävät pakatut tavarat paikoillaan ja estävät vaatteita rypistymästä.
YläosastoKyllä
AlaosastoYes

Jos tarvitset hieman ylimääräistä säilytystilaa, valintasi on Herolite Spinner 75. Tämä iso nelipyöräinen matkalaukku on ehdoton valinta kahden viikon lomamatkalle, ja se sopii kaikille kevyen matkalaukun ystäville. Vaikka laukku painaa vain 2,2 kiloa, siihen mahtuu hämmästyttävän paljon tavaraa: innovatiivinen design ja innovatiiviset materiaalit varmistavat, ettei kestävyydestä ja säilytystilasta tarvitse tinkiä. Hyviä pakkaamistoimintoja ovat verkkokankainen sisätasku, alaosaston ristikkäiset kiinnitysremmit, jotka pitävät tavarat paikoillaan, sekä kaksi etutaskua. Laukussa on TSA-yhdistelmälukko ja helppokäyttöiset kantokahvat päällä ja sivulla.